×
ÚJ motorok
250SX 2020

Akár a teljesítmény-súly arányt, akár a teljesítmény és irányíthatóság viszonyát vesszük, a KTM 250 SX egy tökéletes kombinációja mindannak, ami számít. A legújabb kétütemű motor a legkorszerűbb vázra illesztve megkérdőjelezhetetlenül a leggyorsabb, 250 köbcentis kétütemű „erőgép” a pályán. Ez a bizonyított versenyfegyver a jó választás azok számára, akik élvezik ezt a káprázatos kétütemű hangot mialatt egyik forró szakaszt a másik után gyűrik le.

Listaár*: 2 943 000 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 2 ütemű
Hengerűrtartalom249.9 cm³
Furat/löket66,4mm/72mm
Indítás/akkumulátorBerugókar/-
Erőátvitel5 fokozat
HűtésFolyadék hűtés
KuplungNedves, többtárcsás DDS kuplung, Brembo hidraulika
EMS/GyújtásKokusan
VÁZ
TípusKözponti, dupla bölcső váz 25CrMo4 acél
Első futóműWP XACT-USD, Ø 48 mm
Hátsó futóműWP XACT Monoshock himbarendszerrel
Rugóút elöl/hátul310 mm/ 300 mm
Első/hátsó fékTárcsa fék 260 mm/ tárcsa fék 220 mm
Lánc5/8 x 1/4
Fejcső szög63.9 °
Szabad magasság375 mm
Ülésmagasság950 mm
Üzemanyag tank7.5 l
Tömeg (üzemanyag nélkül)95.5 kg

Erőforrás

Cylinder

-

Crankcases and engine covers

Transmission

Balancer shaft

Clutch

-

Carburetor

-

Ignition

-

Crankshaft

Cooling

 -

Exhaust

-

Frame

Swingarm

-

Wheels

-

Front suspension

-

Rear suspension

-

Triple Clamp

-

Brakes

Fuel Tank

-

Airbox

-

Seat

-

Handlebar

Footpegs

-

Decals

Software & Electronics

-

bb

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Travel   |   Naked   |   Sports tourer   |   Supermoto   |   Supersport   |   E-ride   |   Enduro   |   MX   |