ÚJ motorok
50 SX 2020

A KTM 50 SX egy valódi KTM a fiatal MX motorosok számára, akik 4 és 10 év közöttiek, és legfeljebb 1,3 m magasak. Ez egy valódi krosszmotor, amit, mint nagyobb testvéreit, top minőségű alkotórészekből állítanak elő. Ettől lesz a KTM 50 SX az MX világába vezető első lépcsőfok, vagy az első versenylépcső a létrán. A gyerkőcöket szem előtt tartva, ennek a csomagnak egy olyan motorja van, ami stabil, kézben tartható teljesítményt biztosít, olyan automata váltóval felszerelt, ami ideális az újdonsült motorosok számára. Ez a modell forradalmian új WP AER 35-ös első villával, teljes mértékben állítható hátsó felfüggesztéssel, ultra dögös grafikával rendelkezik, és képes arra, hogy vele gyorsan, élményszerűen hajthassunk. És biztonságosan.

Listaár*: 1 248 000 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 2 ütemű
Hengerűrtartalom49 cm³
Furat/löket39.5 mm/ 40 mm
Indítás/akkumulátorBerugókar/-
ErőátvitelEgy sebességes automata
Üzemanyag ellátás Dell’Orto PHBG 19 BS karburátor
Kenési rendszerKeverék kenés 1:60
Fokozat áttételek14:31
Primer áttétel33:61
Szekunder áttétel11:40
HűtésFolyadék hűtés
KuplungRöpsúlyos kuplung
EMS/GyújtásSeletra 2p D36
VÁZ
TípusKözponti, dupla bölcsőváz
SegédvázAcél
KormányRenthal, Aluminum Ø 22 mm
Első futóműWP XACT 35, Ø 35 mm
Hátsó futóműWP XACT
Rugóút elöl/hátul205 mm/ 185 mm
Első/hátsó fékTárcsafék 160mm/ tárcsafék 160mm
Első/hátó felni1.50 × 12
Első/hátsó gumi60/100 × 12
Lánc1/2 x 3/16
KipufogóAluminum
Fejcső szög66 °
Villa előrenyúlás (rake)22 mm
Tengelytáv1,032 mm ± 10 mm
Szabad magasság252 mm
Ülésmagasság684 mm
Üzemanyag tank2.3 l
Tömeg (üzemanyag nélkül)41.5 kg

Erőforrás

Clutch

-

Power Reduction Kit

-

Cooling

-

Exhaust

-

Frame

Wheels

-

Front suspension

Rear suspension

-

Brakes

-

Handlebar

Decals

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Travel   |   Naked   |   Sports tourer   |   Supermoto   |   Supersport   |   E-ride   |   Enduro   |   MX   |