×
ÚJ motorok
65 SX 2020

A KTM 65 SX egy teljes értékű sportfelszerelés a 8-12 éves, fiatal pilóták számára kiknek testmagassága nem haladja meg az 1,6 métert. Ez a top diák forradalmi WP AER 35-ös első villával és ultra dögös grafikával rendelkezik, és mértékadó, ami az erőt, hajtási dinamikát, felszereltséget és kidolgozást illeti. Nagyobb rokonaihoz hasonlóan, a KTM 65 SX teljes mértékben KÉSZEN ÁLL arra, hogy fiatal versenyzőiért VERSENYEZZEN.

Listaár*: 1 582 000 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 2 ütemű
Hengerűrtartalom64.9 cm³
Furat/löket45 mm/ 40.8 mm
Indítás/akkumulátorBerugókar/-
Erőátvitel6 fokozat
Üzemanyag ellátásMikuni VM 24
Kenési rendszerKeverék kenés 1:60
Fokozat áttételek13:37 16:34 18:31 21:30 23:28 24:26
Primer áttétel23:75
Szekunder áttétel14:48
HűtésFolyadék hűtés
KuplungNedves, tübbtárcsás kuplung, Formula hidraulika
EMS/GyújtásAET
VÁZ
TípusKözponti, dupla bölcsőváz
SegédvázAluminium
KormányRenthal, Aluminum Ø 22 mm
Első futóműWP XACT 35, Ø 35 mm
Hátsó futóműWP XACT
Rugóút elöl/hátul215 mm/ 270 mm
Első/hátsó fékTárcsafék 198 mm/ tárcsafék 160 mm
Első/hátó felni1.60 × 14
Első/hátsó gumi60/100 × 14
Lánc1/2 x 1/4
KipufogóAluminum
Fejcső szög64.5 °
Villa előrenyúlás (rake)22 mm
Tengelytáv1,137 mm ± 10 mm
Szabad magasság280 mm
Ülésmagasság750 mm
Üzemanyag tank3.5 l
Tömeg (üzemanyag nélkül)53 kg

Erőforrás

Cylinder

Clutch

Cooling

Frame

Swingarm

Wheels

Front suspension

Rear suspension

Brakes

Handlebar

Decals

 

 

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Travel   |   Naked   |   Sports tourer   |   Supermoto   |   Supersport   |   E-ride   |   Enduro   |   MX   |