×
ÚJ motorok
890 Duke R

Ugyanolyan fürge, csak nagyobbat üt. A 890 Duke R mindent tud amit a 790-ben imádtunk, de még rátesz egy lapáttal. Ez egy kompromisszumoktól mentes középkategóriás csupasz motor, ami egyaránt jól érzi magát kanyargós hegyi utakon, vagy akár a versenypályán. Erősebb, feszesebb, nyomatékosabb, egyszóval duke-abb, mint eddig bármilyen soros kéthengeres.

Listaár*: 3 999 000 Ft
Eredeti ár: 4 200 000 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus2 hengeres, soros, 4 ütemű
Hengerűrtartalom890 cm³
Teljesítmény121 LE
Nyomaték99 Nm
Furat/löket90.7 mm/68.8 mm
Indítás/akkumulátorönindító
Erőátvitel6 fokozat
Kenési rendszer2 olajpumpa
HűtésFolyadék hűtés
KuplungPASC™ csúszókuplung, mechanikus
EMS/GyújtásBosch EMS, RBW, elektronikus gázkar
CO2 kibocsátás110g/km
Üzemanyag fogyasztás4,74l/100km
VÁZ
TípusChromium-Molybdenum acélváz, motorblokk mint teherviselő elem
Első futóműWP Apex, 43mm, teljesen állítható
Hátsó futóműWP Apex, teljesen állítható
Rugóút elöl/hátul140mm / 150 mm
Első/hátsó fékBrembo Stylema 4 dugattyús radiálisan szerelt féknyereg, féktárcsa 320 mm/ 1 dugattyús féknyereg, féktárcsa 240 mm
ABS Kétcsatornás Bosch 9.1 MP (dőlésszög érzékeny-ABS és supermoto mód, kikapcsolható)
Lánc520 X-gyűrűs
Fejcső szög65.7 °
Tengelytáv1475mm
Szabad magasság206mm
Ülésmagasság834 mm
Üzemanyag tank 14 l
Tömeg (üzemanyag nélkül) 166 kg

A helyet a középkategóriás csupasz motorok küzdőterén a kompakt, de izmos sorkettes biztosítja a 890 Duke R számára. A 790-es nagyobb hengerűrtartalmú, erősebb és nyomatékosabb verziója ki mer állni a kategória legelvetemültebbkeivel is.  

Erőforrás és kipufogó


 

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Travel   |   Naked   |   Sports tourer   |   Supermoto   |   Supersport   |   Enduro   |   MX   |