Rólunk

Meggyőződésünk, hogy a KTM a világ egyik legizgalmasabb és leginnovatívabb motorgyártója. Budapesten, a régió kiemelkedő kulturális és gazdasági központjában, régóta éreztük, hogy szükség van egy hivatalos KTM márkakereskedésre, amely méltó módon képviseli a márkacsoportot. Ezt az igényt felismerve hoztuk létre a KTM Centrumot, amely 2020-ban nyitotta meg kapuit az M1/M7 kivezetőnél.

Flagship store-unk megalkotásakor az a cél vezérelt bennünket, hogy mind megjelenésében, mind kínálatában, mind szolgáltatási minőségében világszínvonalat nyújtsunk. Továbbá arra törekszünk, hogy regionális szinten is meghatározó szerepet töltsünk be a motoros közösségben. Folyamatos fejlődésünket jól tükrözi, hogy a Husqvarna és Gas Gas márkák mellett a 2024-es évtől MV Agusta hivatalos kereskedéssé is vállhatunk, köszönhetően elköteleződésünknek és az anyacég támogatásának, aminek köszönhetően egyedülálló kereskedéssé válhattunk a régióban.

Küldetésünk, hogy minden motoros számára lehetővé tegyük a motorozás egyedülálló élményének átélését. A négy nagy múltú márka - KTM, Husqvarna, Gas Gas és MV Agusta - révén arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes motorozási élményt, legyen szó off-road vagy onroad stílusról.

Számunkra a motorozás több mint hobbi; ez egy életstílus, amely összekapcsol minket a szabadság és a kaland élményével. Éppen ezért több versenyzőt is támogatunk, továbbá rangos bajnokságok főszponzori rangjával is büszkélkedhetünk.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, és a legmagasabb szintű ügyfélélményt nyújtsuk. Célunk, hogy a KTM Centrum ne csupán egy kereskedés legyen, hanem egy közösségi tér is, ahol a motorosok találkozhatnak, tapasztalatot cserélhetnek, és közösen élvezhetik a motorozás szenvedélyét.