Munkatársaink
Sarlós Péter

Sarlós Péter

Értékesítési vezető

Zsolnai Gábor

Zsolnai Gábor

KTM / HQV szervizvezető

Gyerekkori álmomat valóra váltva 1997 óta foglalkozom motorkerékpár szervizeléssel. Azóta is töretlen lendülettel teszem ezt, több mint húsz év szakmai tapasztalattal a hátam mögött…

Mészáros Róbert

Continental szervízvezető

Közel másfél évtizedes, a Nissan márkánál eltöltött szakmai, ügyfélszolgálai tapasztalata biztos hátteret és hatékony kapcsolattartást tesz lehetővé ügyfeleink számára. Átlátja az általa képviselt műhely teljes tevékenységét, élvezi a háttérben dolgozó munkatársak teljes bizalmát. Ügyfélcentrikus, pontos és eredményes tagja a csapatunknak.

Karsai Katalin

Alkatrész értékesítő

Sok éves autóiparban szerzett logisztikai tapasztalattal rendelkező munkatárs. A motoros szakma megismerése egy új és remek kihívás számára. Jól kommunikáló, mind a szerviz, és raktározási folyamatokat egészében átlátó, jó szervező képeséggel rendelkező munkatárs. A vevőkkel, és a kollégákkal is remekül együttműködő csapattag.

Lászlóné Fekete Zsuzsanna

Lászlóné Fekete Zsuzsanna

Értékesítési tanácsadó

Kiskorom óta imádom a motorokat, igaz csak most csöppentem bele a KTM világába, de rögtön szívembe zártam a márkát. Munkámat pontosság és nagy fokú dinamizmus jellemzi. Számomra ez nem csak egy munka, hanem életforma, amit szívesen üzők a szabadidőmben is.

Máriás Dávid

Máriás Dávid

Értékesítési asszisztens

A márkát mintegy 8-10 éve ismerem, és azóta igyekszem elmélyülni benne. Legfőbbképpen az Enduro-Cross-Supermoto vonalat követem és tanulmányozom, hiszen nap mint nap ebben élek. Motoros tevékenységem, szerelői tapasztalataim, és a munka körélmenyi lehetővé teszik, hogy ezen a vonalon naprakész legyek. Számomra az elsődleges szempont, hogy az ügyfelek a legnagyobb elégedettséggel távozzanak üzletünkből, hiszen nincs olyan probléma mely nem megoldható.

Kiss Tibor

Kiss Tibor

Értékesítési tanácsadó

Gépészmérnök diplomájának megszerzése után, Szenvedélyének eleget téve a motoros szakmában találta meg az otthonát. Munkáját a megbízhatóság és pontosság jellemzi. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik utcai, terep és verseny motorozásban, ennek köszönhetően tudása mindig naprakész.

Kaldenecker Viktor

Kaldenecker Viktor

Motorkerékpár szerelő

Kaldenecker Viktor vagyok, őt éve foglalkozom KTM szervizeléssel. A sportban is jelen vagyok, egy KTM 450SMR-el, hobbi és verseny szinten is. A 2019-es szezont végig versenyeztem.

Nagy Gábor

Continental szerelő

Már gyerekkoromban is érdekeltek az autók, motorok működése, technikai felépítése. Szinte 15 éve foglalkozom több márkájú autók szerelésével, főleg a Mazda-val. Szeretem a kihívásokat, és próbálom maximálisan az ügyfelek problémáit kielégíteni az autókkal kapcsolatban. Szeretek olyan csapatban dolgozni, akik egymást támogatják, és együtt oldanak meg minden jellegű problémát, mint itt nálunk.

Szabó Regina

Szabó Regina

Pénzügyi asszisztens

Diplomája megszerzése után 9 évig egy többféle ágazatot magába foglaló cégnél szerzett sokrétű tapasztalatokat, majd a vendéglátásban tanulta ki a pénzügy rejtelmeit. Mindig pozitív, vidám természetével és szaktudásával segíti az értékesítők és a pénzügyi osztály munkáját.