Munkatársaink
Prekob Renátó

Prekob Renátó

Új motorkerékpár értékesítő

2003 óta motorozom utcán és terepen egyaránt ,azóta vagyok a KTM iránt hűséggel.
16 szezont húztam le versenyszerűen az Off Road szakágakon belül( motocross-enduro-endurocross), az osztrák márka színeiben.
10 évig voltam tulajdonosa a Speed-Tech Motorsport Egyesületnek.
Bátran mondhatom, hogy életem a motorozás azon belül is az Off Road.
Keressetek bátran, állok rendelkezésetekre.

telefon: +36 70 408-9133
e-mail cím: prekob.renato@ktmcentrum.hu

Kis László

Kis László

Új és használt motorkerékpár értékesítő

10 évesen tettem meg az első körömet motorral. A terepmotorozás fogott meg leginkább. Az első komoly enduróm egy KTM volt, melynek elmondhatatlanul sok élményt köszönhetek, több napos túrák, amatőr versenyek kisebb- nagyobb sikerekkel és még sorolhatnám. A KTM Centrumban egy álmom vált valóra azzal, hogy motorkerékpárokkal tudjak foglalkozni. Munkakörömben szeretek minden fajta kihívást a lehető legprecízebben megoldani. Átfogóan ismerem a KTM, Husqvarna és Husaberg típusok műszaki dokumentációit segítve ezzel ügyfeleinket.

telefon: +36 70 427-0531
e-mail cím: kis.laszlo@ktmcentrum.hu

Fekete Zsuzsanna

Fekete Zsuzsanna

Értékesítési vezető

Kiskorom óta imádom a motorokat, igaz csak most csöppentem bele a KTM világába, de rögtön szívembe zártam a márkát. Munkámat pontosság és nagy fokú dinamizmus jellemzi. Számomra ez nem csak egy munka, hanem életforma, amit szívesen űzök a szabadidőmben is.

telefon: +36 70 364-5238
e-mail cím: fekete.zsuzsanna@ktmcentrum.hu

Szabó Regina

Szabó Regina

Pénzügyi munkatárs

e-mail cím: szabo.regina@ktmcentrum.hu

Hajba Attila

Hajba Attila

Raktár és alkatrész értékesítés

telefon: +36 30 447 2492
e-mail cím: hajba.attila@ktmcentrum.hu

Pajti Péter

Pajti Péter

Szerviz Tanácsadó

Gyerekkorom óta az életem szerves része a motorok és a motorozás. Sok éves szakmai tapasztalataimat értékesítőként szereztem. Célom ügyfeleink elégedettsége, amelyet szerviz és alkatrész fronton erősítek a KTM márkával.

telefon: +36 70 364 4930
e-mail cím: pajti.peter@ktmcentrum.hu

Máté János

Máté János

Raktár- és megrendelések

2005 óta motorozok. 2015-től a hobbim a munkám. Eddig japán modellekkel foglalkoztam, viszont 2023-ban egy új kihívás elé állva a KTM színeiben már a Raktározás és értékesítés területét választottam.

telefon: +36304663607
e-mail cím: mate.janos@ktmcentrum.hu

Karsai Katalin

Karsai Katalin

Raktár vezető

Sok éves autóiparban szerzett logisztikai tapasztalattal rendelkező munkatárs. A motoros szakma megismerése egy új és remek kihívás számára. Jól kommunikáló, mind a szerviz, és raktározási folyamatokat egészében átlátó, jó szervező képeséggel rendelkező munkatárs. A vevőkkel, és a kollégákkal is remekül együttműködő csapattag.

telefon: +36 70 418-9689
e-mail cím: karsai.katalin@ktmcentrum.hu

Kaldenecker Viktor

Kaldenecker Viktor

Motorkerékpár szerelő

Kaldenecker Viktor vagyok, 6 éve foglalkozom KTM szervizeléssel. A sportban is jelen vagyok, egy KTM 450SMR-el, hobbi és verseny szinten is. A 2019-es szezont végig versenyeztem.

Pálkövi Baksa

Pálkövi Baksa

Motorkerékpár szerelő

Máriás Dávid Márk

Máriás Dávid Márk

Üzletág vezető/ Branch manager

A márkát mintegy 10-12 éve ismerem, és azóta igyekszem elmélyülni benne. Legfőbbképpen az Enduro-Cross-Supermoto vonalat követem és tanulmányozom, hiszen nap mint nap ebben élek. Motoros tevékenységem, szerelői tapasztalataim, és a munka körülményei lehetővé teszik, hogy ezen a vonalon naprakész legyek. Számomra az elsődleges szempont, hogy az ügyfelek a legnagyobb elégedettséggel távozzanak üzletünkből, hiszen nincs olyan probléma mely nem megoldható.

telefon: + 36 1 770-7660
e-mail cím: marias.david@ktmcentrum.hu