Munkatársaink
Sarlós Péter

Sarlós Péter

Értékesítési vezető

Zsolnai Gábor

Zsolnai Gábor

KTM / HQV szervizvezető

Gyerekkori álmomat valóra váltva 1997 óta foglalkozom motorkerékpár szervizeléssel. Azóta is töretlen lendülettel teszem ezt, több mint húsz év szakmai tapasztalattal a hátam mögött…

Mészáros Róbert

Continental szervízvezető

Közel másfél évtizedes, a Nissan márkánál eltöltött szakmai, ügyfélszolgálati tapasztalata biztos hátteret és hatékony kapcsolattartást tesz lehetővé ügyfeleink számára. Átlátja az általa képviselt műhely teljes tevékenységét, élvezi a háttérben dolgozó munkatársak teljes bizalmát. Ügyfélcentrikus, pontos és eredményes tagja a csapatunknak.

Karsai Katalin

Karsai Katalin

Alkatrész értékesítő

Sok éves autóiparban szerzett logisztikai tapasztalattal rendelkező munkatárs. A motoros szakma megismerése egy új és remek kihívás számára. Jól kommunikáló, mind a szerviz, és raktározási folyamatokat egészében átlátó, jó szervező képeséggel rendelkező munkatárs. A vevőkkel, és a kollégákkal is remekül együttműködő csapattag.

Lászlóné Fekete Zsuzsanna

Lászlóné Fekete Zsuzsanna

Értékesítési tanácsadó

Kiskorom óta imádom a motorokat, igaz csak most csöppentem bele a KTM világába, de rögtön szívembe zártam a márkát. Munkámat pontosság és nagy fokú dinamizmus jellemzi. Számomra ez nem csak egy munka, hanem életforma, amit szívesen üzők a szabadidőmben is.

Máriás Dávid

Máriás Dávid

Értékesítési asszisztens

A márkát mintegy 8-10 éve ismerem, és azóta igyekszem elmélyülni benne. Legfőbbképpen az Enduro-Cross-Supermoto vonalat követem és tanulmányozom, hiszen nap mint nap ebben élek. Motoros tevékenységem, szerelői tapasztalataim, és a munka körélmenyi lehetővé teszik, hogy ezen a vonalon naprakész legyek. Számomra az elsődleges szempont, hogy az ügyfelek a legnagyobb elégedettséggel távozzanak üzletünkből, hiszen nincs olyan probléma mely nem megoldható.

Kiss Tibor

Kiss Tibor

Értékesítési tanácsadó

Gépészmérnök diplomájának megszerzése után, Szenvedélyének eleget téve a motoros szakmában találta meg az otthonát. Munkáját a megbízhatóság és pontosság jellemzi. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik utcai, terep és verseny motorozásban, ennek köszönhetően tudása mindig naprakész.

Kaldenecker Viktor

Kaldenecker Viktor

Motorkerékpár szerelő

Kaldenecker Viktor vagyok, 5 éve foglalkozom KTM szervizeléssel. A sportban is jelen vagyok, egy KTM 450SMR-el, hobbi és verseny szinten is. A 2019-es szezont végig versenyeztem.

Templom Vendel

Templom Vendel

Motorkerékpár szerelő

11 évesen kezdtem motorozni Simsonnal, mint nagyon sokan, Édesapám által csöppentem bele a motorok világába, azóta szerelek mióta motorozok. 16 évesen kezdtem el versenyszerűen motorozni, jelenleg egy KTM RC390-el versenyzek. MAMI-kupán belül 125ccm es kategóriában első helyezést értem el, amikor tehetem kijárok pályanapokra, nevezek versenyekre, a folyamatos fejlődés érdekében. A hobbim egyben a munkám is, 2017 óta foglalkozom KTM-ek szerelésével.

Karádi Máté

Karádi Máté

Motorkerékpár szerelő

Hozzám bármi jöhet, elektronikai gondok vagy mechanikai, esetleg kis kiegészítő a motorodon, bármit megoldok. Már gyerek korom óta a motorozás megszállottja vagyok, a gyorsasági és gyorsulási versenyeken érzem otthon magam, ahol pár díjat sikerült is bezsebelnem. A bajnoki címig és a 10 mp alatti időig nem állok meg. A hétköznapokban japán márkával motorozom, de nem kizárt hogy egy SuperDuke is elférne a garázsban...

Szabó Regina

Szabó Regina

Pénzügyi asszisztens

Diplomája megszerzése után 9 évig egy többféle ágazatot magába foglaló cégnél szerzett sokrétű tapasztalatokat, majd a vendéglátásban tanulta ki a pénzügy rejtelmeit. Mindig pozitív, vidám természetével és szaktudásával segíti az értékesítők és a pénzügyi osztály munkáját.