KTM kiemelt információ

Kedves Ügyfelek,

a KTM és Husqvarna Centrum nemcsak az elmúlt napok bejelentését követően, hanem ezt megelőzően is kiemelt figyelmet fordított a létesítménnyel kapcsolatos higiéniai feladatok maradéktalan ellátására.

Figyelve az eseményeket, a KTM és Husqvarna Centrum megnyitása óta az egészségünk megőrzése érdekében a folyékony szappanokat fertőtlenítő hatású készítményekre cseréltük, emellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakran használt eszközök és felületek napi többszöri fertőtlenítésére is, valamint kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk ki a szalonban.

Valamennyi munkatársunk a higiéniás előírásokkal kapcsolatos képzést megkapta, munkájukat maszkban és kesztyűben látják el. Bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulunk jelen körülmények között az egészséges munkakörnyezet fenntartásához.

Ezen intézkedéseket azért hoztuk és hozzuk meg, hogy kiemelt higiénés körülmények között fogadhassunk Titeket, hiszen itt a tavasz és itt a motoros szezon

Várunk szeretettel!

Üdvözlettel:
KTM Centrum / Husqvarna Centrum

KTM CENTRUM
KTM CENTRUM

Meggyőződésünk, hogy a KTM a világ legizgalmasabb motorgyártója.

Azt is régóta érezzük, hogy Budapesten kell egy hivatalos KTM márkakereskedés, ami méltó módon képviseli a márkát.

De mi ennél is messzebb mennénk: a KTM Centrumot egy olyan flagship store-nak álmodtuk meg, ami mind megjelenésében, kínálatában, mind szolgáltatási minőségben a világszínvonalat célozza meg és regionális szinten is meghatározó szerepet vállal.

Imádunk KTM-mel motorozni és az a küldetésünk, hogy ezt az élményt te is átéld.

We are READY TO RACE >>> Power Deals Bike Finder

 
legfrissebb HÍREK Tudj meg többet a KTM világáról