×

KTM kiemelt információ

Kedves Ügyfelek,

a KTM és Husqvarna Centrum nemcsak az elmúlt napok bejelentését követően, hanem ezt megelőzően is kiemelt figyelmet fordított a létesítménnyel kapcsolatos higiéniai feladatok maradéktalan ellátására.

Figyelve az eseményeket, a KTM és Husqvarna Centrum megnyitása óta az egészségünk megőrzése érdekében a folyékony szappanokat fertőtlenítő hatású készítményekre cseréltük, emellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakran használt eszközök és felületek napi többszöri fertőtlenítésére is, valamint kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk ki a szalonban.

Valamennyi munkatársunk a higiéniás előírásokkal kapcsolatos képzést megkapta, munkájukat maszkban és kesztyűben látják el. Bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulunk jelen körülmények között az egészséges munkakörnyezet fenntartásához.

Ezen intézkedéseket azért hoztuk és hozzuk meg, hogy kiemelt higiénés körülmények között fogadhassunk Titeket, hiszen itt a tavasz és itt a motoros szezon

Várunk szeretettel!

Üdvözlettel:
KTM Centrum / Husqvarna Centrum

KTM CENTRUM
KTM CENTRUM

Meggyőződésünk, hogy a KTM a világ legizgalmasabb motorgyártója.

Azt is régóta érezzük, hogy Budapesten kell egy hivatalos KTM márkakereskedés, ami méltó módon képviseli a márkát.

De mi ennél is messzebb mennénk: a KTM Centrumot egy olyan flagship store-nak álmodtuk meg, ami mind megjelenésében, kínálatában, mind szolgáltatási minőségben a világszínvonalat célozza meg és regionális szinten is meghatározó szerepet vállal.

Imádunk KTM-mel motorozni és az a küldetésünk, hogy ezt az élményt te is átéld.

We are READY TO RACE >>> Power Deals Bike Finder

 
legfrissebb HÍREK Tudj meg többet a KTM világáról
 • Az 1000 kilométeres verseny a Dakar-rally a rally-raid csúcsa, és a világ egyik leghírhedtebb eseménye; Éppen ezért a rally történetének legsikeresebb csapata által kifejlesztett legjobb felszerelések használata a KTM 450 RALLY REPLICA-t kiemelkedő választássá teszi a versenyzők számára.
  A 2023-as KTM 1290 SUPER DUKE RR teljesen új, sötétebb megjelenésével ismét a bolygó tökéletes hiperpucér járművévé válik. A KTM 1290 SUPER DUKE RR 9 kilogrammal könnyebb, mint a hagyományos KTM 1290 SUPER DUKE, és 1:1 teljesítmény/tömeg aránnyal büszkélkedhet, így a KTM 1290 SUPER DUKE RR páratlan agresszivitással hasít az aszfalton.
  A BRABUS 1300 R Edition 2023 a fényűző dizájn, BRABUS általi tipikus figyelem a részletekre és rendkívül korlátozott exkluzivitás. Úgy lett kialakítva, hogy nyilatkozatot tegyen, és egyesítse a tiszta, luxussal átitatott energiát a rettenthetetlen Naked kerékpáros precizitással. Az új 23-as mindkét márka legjavát képviseli agresszíven elegáns megjelenésében, funkcionalitásában és erejében.
  A KTM 1290 SUPER ADVENTURE S arra készült, hogy gyorsan és könnyedén szelje a talajt. A 160 lóerős és 138 Nm-es Adventure-specifikált V-Twin azt jelenti, hogy a teljes terepen megtett utakat könnyedén megteheti, míg az adaptív sebességtartó automatika és a félaktív felfüggesztés, valamint az átdolgozott motoros-központú ergonómia és technológia agilitást és hosszú távú kényelmet biztosít. Teljesen új szint.
 • A Red Bull KTM Factory Racing versenyzője, Matthias Walkner, Toby Price és Kevin Benavides készen áll a 2023-as Dakar-ralira. Kevesebb mint egy hónap van hátra az ikonikus esemény kezdetéig, így a csapat hamarosan befejezi utolsó előkészületeit, mielőtt Szaúd-Arábiába indulna a 14 szakaszból álló versenyen, amely december 31-én kezdődik.
  A KTM 790 ADVENTURE 2023-at úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse a kétkerekű kalandokat. Hozzáértő, kényelmes és olcsó: Ez a motorkerékpár nemcsak megfelel a kalandgépekkel szemben támasztott követelményeknek, de minden elvárást felülmúl. Nagy nyomatékú soros 2 hengeres motorjával és kategóriája legjobb elektronikájával ez a kerékpár a legjobb választás minden olyan versenyző számára, aki a horizontra vágyik.
  A KTM 390 DUKE jó példa arra, hogy mitől vonzó a motorozás. Ez a kanyarrakéta a maximális vezetési élményt az optimális hasznossággal ötvözi, és mindenhol kiválóan használható, ahol rendkívül fürge kezelhetőségre van szükség. Könnyű, mint egy toll, erőteljes és a legújabb technológiával teli, izgalmas vezetési élményt garantál, akár a városi dzsungelben, akár az ívek erdejében.
  Hagyd el otthonod, és érezd át az adrenalint, ahogy kanyargós utakon közelekedsz a kedvenc off-road játszóteredhez. Nincs szükség utánfutóra ahhoz, hogy a KTM 690 ENDURO R ne jusson el a legkeményebb terepekre, ami igazán magától jön, az izgalom a kavicsos utakon, és ha a haladás nagyon nehézkessé is válna akkor is megy. Egy szó jellemzi, kitartás.