×
Rólunk írták

Egy álom vált valóra: megnyitott a KTM Centrum

Régóta és nagyon sokan vártak egy központi helyen levő és az osztrák márkát méltó módon képviselő kereskedést. Mától vár a KTM Centrum!

Évek óta hatalmas hiányként tátongott a hazai motorkerékpár-kereskedés világában egy olyan KTM szalon, amely úgy földrajzi pozíciójával, mint méretével és szolgáltatásaival valóban passzol abba a képbe, amely a márkát megilleti. Az M1-M7 bevezetője mellett, a Vizsla utcában levő jármű-kereskedelmi központ néhány éve indult – eddig a Nissan Centrum üzemelt a területen. Mivel a tulajdonos Pócsik László a Dakar legendás szerelmese – maga is komoly eredményeket ért el a világ legnagyobb terepraliján, majd megalapította a Sandlandert, amelyen keresztül rengeteg komoly dolog kapcsolódott a nevéhez. Amióta elindult az M1-M7 bevezetője melletti központ, tervezte a KTM kereskedés megnyitását.

Tovább az eredeti cikkre >>>


 

KTM és Husqvarna szalon már Budapesten is

Újbuda szívében az M1-M7 autópálya bevezető szakaszának közelében várják a márka szerelmeseit.

A két márka teljes modellpalettáját meg lehet tekinteni a szalonban Újbuda szívében, az M1-M7 autópálya bevezető szakaszán. Hazánkban soha nem látott teszt- és szalonmotor választékkal, valamint a gyári kiegészítők és kenőanyagok teljes arzenáljával várják a leendő vásárlókat.

Tovább az eredeti cikkre >>>


Megnyílt a budapesti KTM és Husqvarna Centrum

Újra van Budapesten KTM szalon! Ünnepélyes keretek között megnyitották tegnap a magyar főváros XI. kerületében (Vizsla utca 6.) található KTM és Husqvarna Centrumot. A premieren elhangzott: ugyanolyan színvonalú kiszolgálásra számíthatnak az ügyfelek, mint például Bécsben vagy Los Angelesben.

Tovább az eredeti cikkre >>>